maanantai 7. marraskuuta 2016

Koukussa seksinmyyjien nettisivuihin

Kun vuosi sitten sain mieheni vakuutetuksi siitä, että käynti huoran luona olisi hyvä veto parisuhteen pikku piristykseksi, ryhdyin tutkimaan sivustoja, josta senkaltaista seuraa löytää. Jäin koukkuun yhteen sivustoon, jossa maksullista seuraa - käsittääkseni suht tasokasta sellaista oli tarjolla ihan joka makuun.
Jännä maailma. Ihan vieras. Opin, että osa kulkee väärillä kuvilla, osa oikeilla, osa kohtelee asiakkaita ystävällisesti, osa hyvinkin tylysti. Keskustelupalsta oli hyvin avoin, ja melko erikoista seurattavaa verrattain niihin harvoihin palstoihin jolla olen aikasemmin vieraillut.

Loin siis tunnukset itselleni ja kirjauduin sisään. Keskustelupalstalla esitin suoran kysymyksen "suosituksista", sillä halusin miehelleni paitsi ulkoisesti tyydyttävää, myös mukavaa seuraa. Joku vastasi asiallisesti, joku tarjosi omaa seuraansa mulle siksi aikaa kun odottelen miestäni. Kiitos mutta ei kiitos.

Oltiin koukussa molemmat, mieheni ja minä. Työpäivän aikana lukuisia viestejä toisillemme. Katso tuon ilmoitus. Jos hän ehdotti jotain, se sai minut tosi kiihottuneeksi, ajattelin mieheni kiihottuvan tytöstä, katselin tytön kuvia tarkkaan, ja kuvittelin hänet tytön kanssa...Oli äärimmäisen seksikästä miettiä milloin, kenen luo, otetaanko hotelli.
Varattiin hotelli.
Varattiin myös tumma puolalainen.

Se, kun saatoin hänet kantakaupungissa sijaitsevan kerrostalon läheisyyteen ja suutelin lähteissä, se tuntui epätodelliselta. Kävelin hitaasti poispäin hänestä. Oli tosi kylmä. Menin ostoskeskukseen, ostin kynttilöitä. Ostin kynttilöitä, sillä aikaa, kun aviomieheni oli huoran vuoteessa.
Ostin hänelle postikortin johon oli painettu teksti: "Yksi elämä, kaikilla mausteilla, kiitos."
Kirjoitin siihen, että rakastan häntä.
Meillä oli mukava ilta kaupungilla, ja erittäin mukava aamu hotellissa.

(Kun pikkuhiljaa sitten seuraavalla viikolla kyselin, hetkisen jälleen tapahtunutta sulateltuani ...niin monien asentojen jälkeen siten että tyttö päällä, takapuoli mieheeni päin, tarjoten varmasti varsin miellyttäviä näköaloja. Ja päällä oli ne samat seksikkäät stay upit ja kiiltävät korkokengät mitä netti-ilmoituksen kuvissa. ;) )
Ja joka kerta, kun sytytän tietyt kynttilät, hymyilen vähän, muistoille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti