tiistai 8. marraskuuta 2016

Arki

Jotenkin saan sen nyt kuulostamaan siltä, että se olisi pelkkää vieraissa juoksemista ja ulkomaalaisia ilotyttöjä.
Meillä on ihan tavallinen arki.Tavallisten ihmisten tavallinen arki. Toinen käy töissä, toinen hoitaa lasta kotona. Meillä on uusioperhe, auto, kissa ja omakotitalo. Uusioperhe tuo haasteita. Onnistumisen, sekä epäonnistumisen tunteita.
Meillä itketään, nauretaan, riidellään, sovitaan. Ihan niinkin kaikissa muissakin perheissä.

Meillä on äärimmäisen vahva ja läheinen yhteys mieheni kanssa. Me teemme paljon yhdessä. Me puhutaan paljon, me pannaan paljon, me rakastetaan tosi, tosi paljon. Riidelläänkin välillä, no, paljon.
En ole koskaan kokenut vastaavaa henkistä, enkä fyysistä sidettä toiseen ihmiseen, kun hänen kanssaan. En ole koskaan ollut yhtä sinut ja avoin oman seksuaalisuuteni suhteen, kuin hänen kanssaan. Rakastan häntä. Hän on komea. Ei niinkään perinteisellä tavalla, vaan sellaisella karismaattisen seksikkäällä tavalla. Rakastan sitä, miltä hän näyttää alasti.
Luulisin, että tiedän hänestä kaiken. Niinpaljon kun toisesta voi tietää.
Tiedän senkin, minkänäköisen naisen hän valitsee seksikumppaniksi, jos saa täysin valita. Omalla tavallaan hämmentävää.

Haluan kuitenkin aika-ajoin rikkoa sen tavallisten ihmisten tavallisen arjen, astua välillä ulos kaavoista. Tämä meidän pikku peli jota pelaamme, on ihan loistava tapa. Toki joskus on ihanaa rikkoa arkea jollain perinteisemmällä tavalla, vaikka viikonloppumatkalla jonnekin. Mutta koen, että tämä seksifantasioideni toteuttaminen on ollut yksi todella meitä lähentävä juttu.
Se tekee meistä meidät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti